top of page
Logotip-Mas La Sala-Blanc.png
REGENERACIÓ D'ECOSISTEMES
RESILIÈNCIA
INTERCOOPERACIÓ

Mas La Sala is a non-profit community land use cooperative. We are located in Sant Pau de Segúries, in Ripollès, and we work for the regeneration of ecosystems, resilience and cooperation.  

The Mas La Sala Cooperative was set up in May 2020 after three years of training as a team and analyzing and designing the project. The six members who are part of it live and work at Mas La Sala.

The pillars of the cooperative are agriculture, livestock, forest management, environmental education, rural tourism accommodation, restauration, intercooperation, fine arts and culture.  

sintropica_agost_23_19 (1).JPG

AGRICULTURA
I RAMADERIA REGENERATIVA

Treballem en la transició d'un sistema agrari convencional cap a un sistema d'agricultura i ramaderia regenerativa, enriquint així la transició agroecològica del nostre entorn.

 

El sistema agroecològic és un dels àmbits troncals on la passió, la professionalitat i el potencial regeneratiu d'ecosistemes vius es veurà reflectit en els prats, horts i boscos dels quals formem part, tot seguint els cicles i temps que ens marca la natura.

Concretament treballem un hort productiu, una explotació ramadera amb ovella ripollesa i vaques, el cultiu de fruiters en agricultura sintròpica i la gestió forestal del bosc de la finca.

 

aquí t'ho expliquem amb més detall

CISTELLES I MERCAT

Cada divendres repartim cistelles de verdures de producció pròpia a domicili per tot el Ripollès.

Puntualment oferim també a les nostres clientes la venda del nostre xai. 

També som al mercat de Sant Pau de Segúries el primer dijous de cada mes

A la nostra parada hi tenim producte del nostre hort, productes de proximitat, menjars transformats per nosaltres i una sel.lecció de llibres de la nostra llibreria La Lluerna.
 

DSCF1171.JPG
DSCF1674.JPG

PROVA    LA   NOSTRA   CISTELLA 
DE   VERDURES

jornada_patt_2023_022.JPG

APRENENTATGE
I DIVULGACIÓ

A la Sala tenim un compromís amb la divulgació i difusió de la pagesia regenerativa i del nostre model de co-habitatge cooperatiu. 

És per això que sovint participem en formacions tècniques  (Jornades PATT ), organitzem i assistim a les trobades del moviment d'agricultors regeneratius i compartim la nostra experiència a través de xerrades i taules rodones arreu del territori.

També col.laborem amb diferents univeristats i amb l'Escola de Pastors. 

D'altra banda, oferim activitats per a escoles i centres educatius de la comarca i visites guiades obertes a tot el públic. 

LLIBRERIA I CULTURA

Des de la cooperativa volem aportar cultura a la comarca.

Per aquest motiu hem obert La Lluerna, una llibreria situada al centre de Ripoll.

L'objectiu és esdevenir una punt de referència cultural i oferir lectura, activitats i formacions de qualitat.

+info

lluerna llibres_2.jpg
Captura de pantalla 2023-06-16 a las 8.21_edited.jpg

ALLOTJAMENT RURAL

L’apartament de Mas La Sala té capacitat de fins a 6-8 persones. És acollidor, funcional i perfecte per a famílies i grups, per descobrir, descansar i treballar en un entorn únic al Ripollès.
 

És un espai idoni per fer tancades de grup i poder compartir el vostre projecte amb l’equip de Mas La Sala. 
 

Per altra banda, si us allotgeu al Mas, oferim servei de restauració a base de productes ecològics de producció pròpia i de proximitat. Es tracta d’àpats senzills, cuinats amb amor i seguint les tradicions culinàries locals. Us convidem a tastar els nostres menjars!

+info i reserves

INTERCOOPEREM AMB:

logoxes-ripolles_edited.jpg
bottom of page